Bucurie și Cultură la Festivalul Serbările Scrumbiei

Descoperă Magia Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei

Festivalul Serbările Scrumbiei revine în Comuna Maliuc pentru a treia oară, aducând cu sine o explozie de cultură și tradiție în inima Deltei Dunării. Ediția din 2024 va avea loc în perioada 18-19 mai și este organizată cu sprijinul FLAG Delta Dunării, subliniind dedicarea noastră față de promovarea bogățiilor culturale locale.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Artiști de Excepție și Tradiții Autentice

În cadrul acestei ediții speciale a Festivalului Serbările Scrumbiei, vei fi martor la spectacole de excepție susținute de artiști și ansambluri de renume din regiunea Delta Dunării:

  • Diana Amelian și Alexandra Listrat îți vor încânta auzul cu muzică și cântece autentice, aducând o notă de rafinament și emoție la acest eveniment cultural de marcă.
  • Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei” va impresiona publicul cu dansuri tradiționale și reprezentații artistice de excepție, subliniind diversitatea și frumusețea culturală a Deltei Dunării.
  • Ansamblul „Matrioșca” din Mila 23 va oferi o incursiune autentică în tradițiile locale prin dansuri și cântece specifice zonei.
  • Ansamblul „Dobrogeanca” din Sulina va captiva publicul cu ritmuri și dansuri pline de energie, reflectând esența și diversitatea culturală a Deltei.

Celebrarea Comunității și Diversității Culturale

Festivalul Serbările Scrumbiei are ca obiectiv îmbrățișarea tradițiilor și meșteșugurilor unice ale comunității locale. Veți putea savura delicii gastronomice autentice și vă veți bucura de spectacole autentice de muzică și dans tradițional.

Atmosferă Autentică și Tradiții Pescărești

Numele evenimentului, „Serbările Scrumbiei”, evocă direct legătura cu viața pescărească și cu peștele scrumbie. Atmosfera deschisă, sub cerul liber, va adăuga farmecul autentic al acestui festival cultural.

Informații Utile

  • Unde? Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când? 18-19 mai 2024.
  • Taxă de Intrare? Gratuit.
  • Pot participa cu familia mea? Cu siguranță! Festivalul este potrivit pentru toate vârstele și promite o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

Pentru o experiență deplină, recomandăm rezervarea cazării în avans, având în vedere popularitatea zonei. Nu uitați să aveți la voi un aparat foto pentru a captura frumusețea naturală a Deltei Dunării. Pentru alte detalii și actualizări, vă invităm să ne urmăriți pe rețelele de socializare.

Alăturați-vă nouă pentru a celebra tradițiile și frumusețea Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei!

About The Author

1 thought on “Bucurie și Cultură la Festivalul Serbările Scrumbiei

Comments are closed.