Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” din Ploiești deschide înscrierile pentru anul școlar 2024-2025

Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” din Ploiești anunță deschiderea sesiunii de înscrieri pentru anul școlar 2024-2025, oferind oportunități excelente de formare profesională în domeniul sănătății. Situată pe Bulevardul București Nr. 39, în incinta Universității Petrol-Gaze din Ploiești, corpul AT4-8, școala este acreditată la nivel național și internațional, pregătind absolvenți recunoscuți pe piața muncii atât în România, cât și peste hotare.

Școala oferă două programe de calificare esențiale în domeniul medical: Asistent Medical Generalist și Asistent Medical de Farmacie, fiecare cu o durată de trei ani. Aceste programe sunt concepute pentru a răspunde cerințelor actuale ale sectorului de sănătate, oferind absolvenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela în profesie.

Admiterea candidaților se face pe bază de dosar, fără examen de admitere, ceea ce simplifică procesul și facilitează accesul la educație. Școala acceptă înscrieri de la absolvenți de liceu, indiferent dacă dețin sau nu diploma de bacalaureat, conform Legii învățământului preuniversitar nr. 198/2023, art. 58 alin. 14.

Printre documentele necesare pentru înscriere se numără carte de identitate, certificat de naștere, certificat de căsătorie (dacă este cazul), diplomă de bacalaureat sau diplomă de absolvire a liceului, foaia matricolă și adeverința medicală care să ateste starea de sănătate aptă pentru calificarea dorită.

Școala își propune să ofere nu doar educație de înaltă calitate, dar și o serie de facilități care să sprijine dezvoltarea personală și profesională a fiecărui student. Detalii suplimentare despre facilitățile oferite și despre procesul de înscriere pot fi obținute direct la secretariatul școlii sau apelând la numerele de telefon 0724.890.548 și 0723.298.193, de luni până joi, între orele 12.30 și 18.00.

Aceasta este o oportunitate valoroasă pentru tinerii care doresc să urmeze o carieră în domeniul sănătății și să contribuie la bunăstarea comunității. Înscrierile sunt deschise și vă așteptăm să vă alăturați unei școli care pune accent pe excelență și profesionalism în formarea viitorilor asistenți medicali.

About The Author