Acid hialuronic – cearcane tratate si corectate in mod eficient

acid hialuronic cearcane

Ce sunt cearcanele? Pungi sub ochi, riduri sau chiar o simpla zona intunecata din jurul ochilor – toate sunt forme de cearcane cu un aspect neplacut si evident, care te pot deranja. Vestea buna atat pentru femei, cat si pentru barbati, este ca cearcanele pot fi corectate si/sau tratate.

In acest sens, se apeleaza la o clinica estetica – prin diferite interventii dar si cu acid hialuronic, cearcane de toate tipurile pot fi ameliorate cu usurinta daca apelezi la specialisti in estetica in vederea urmarii unui tratament cuprinzator.

Continua sa citesti pentru a afla mai multe despre unul dintre cele mai eficiente moduri de a trata/corecta cearcane!

Este acidul hialuronic solutia optima in fiecare situatie?

Cand vine vorba de cearcane, primul gand ne duce la acidul hialuronic. Acesta este, de altfel, cel mai cunoscut si utilizat mod de a indeparta/ameliora cearcanele. Totusi, trebuie sa constientizam faptul ca exista mai multe tipuri de cearcane, dupa cum a fost mentionat. Asadar:

  • Pungile de sub ochi sunt corectate cu ajutorul blefaroplastiei, acestea fiind practic depuneri de grasime proeminente, situate la nivelul pleoapei inferioare;
  • Zonele intunecate din jurul ochilornu sunt ameliorate prin interventii chirurgicale sau acid hialuronic, pielea fiind cea afectata. Prin urmare, se apeleaza la tratamente complexe de depigmentare a cearcanelor;
  • Nu in ultimul rand, substanta cunoscuta ca si acid hialuronic se foloseste pentru acoperirea ridurilor adanci de sub ochi. Lipsa anumitor elemente de la nivelul stratului de piele este substituita cu acidul hialuronic – evident, interventiile estetice sau tratamentele de depigmentare nu sunt utile in aceasta situatie.

Tratamentul cu acid hialuronic si aminoacizi – o solutie eficienta

Tratamentul cu acid hialuronic pentru cearcane se poate realiza doar intr-o clinica specializata de estetica, apelandu-se la tehnici si echipamente moderne pentru a corecta ridurile. In ziua de astazi, nu se foloseste numai acid hialuronic, adaugandu-se injectiei si aminoacizi.

Efectele sunt pe placul fiecarui pacient – se restaureaza balanta hidrica a pielii, se imbunatateste structura acesteia (ameliorarea ridurilor) si se obtine o piele catifelata si stralucitoare, intinerita.

Cel mai mare avantaj consta in faptul ca injectiile cu acid hialuronic pentru cearcane nu sunt dureroase si dureaza cel mult cateva minute. Totodata, efectul injectiilor este unul imediat – ca pacient, poti observa instant cum cearcanele sunt ameliorate si cum aspectul pielii este vizibil imbunatatit.

Clinicile estetice renumite apeleaza la Redensity Eyes, un produs complet, non-animal, dar in special un produs care contine acid hialuronic intr-o forma aproape identica cu cea gasita in organismul uman. In alte cuvinte, aduci la nivelul cearcanelor fix substanta pierduta de-a lungul timpului – iti (re)completezi structura pielii intr-un mod cat mai natural cu putinta.

Poti beneficia si tu de un asemenea tratament in clinica Dr. Dana Miricioiu din Bucuresti. Acolo poti urma tratamente pentru fiecare tip de cearcane – fie ca este vorba despre o interventie de blefaroplastie sau despre depigmentarea zonelor intunecate din jurul ochilor.

In schimb, daca ridurile sunt problema, atunci tratamentul Redensity Eyesi este solutia perfecta. Dupa cum il prezinta si numele, tratamentul are rolul de a restaura densitatea pielii din jurul ochilor, oferind acesteia un aspect intinerit chiar dupa prima injectie.

Contacteaza specialistii clinicii Dr. Dana Miricioiu pentru a afla cat de simplu este sa corectezi cearcanele!

About The Author