Conf. Univ. Dr. Florin Graur: Expert în Chirurgie Hepato-Biliară și Oncologică

Descoperiți excelența medicală oferită de Conf. Univ. Dr. Florin Graur, un specialist de top în chirurgia generală, cu competențe remarcabile în chirurgie hepato-biliară și transplant hepatic, chirurgie oncologică și laparoscopică. Cu o experiență de peste 10,000 de operații și o abordare minim invazivă, Dr. Graur asigură tratamente eficiente și recuperări rapide.

Inovație și dedicare în tratarea afecțiunilor complexe: Dr. Graur este dedicat să ofere cele mai bune soluții pentru sănătatea dumneavoastră, combinând expertiza cu tehnologia avansată. Publicațiile sale științifice și participarea la conferințe internaționale reflectă angajamentul său continuu pentru excelență.

Consultații și tratamente personalizate: Fie că aveți nevoie de un second opinion, consultație online sau tratament chirurgical, echipa Dr. Graur este pregătită să vă ofere sprijinul necesar pentru o sănătate optimă.


Servicii oferite:

  1. Chirurgie Oncologică: Tratament avansat pentru cancerele digestive.
  2. Chirurgie Laparoscopică: Tehnici minim invazive pentru diverse afecțiuni.
  3. Chirurgie Pancreatică: Diagnostic și tratament pentru patologia pancreatică.
  4. Chirurgie Hepato-Biliară: Tratament pentru bolile ficatului și căilor biliare.
  5. Ecografie Diagnostică și Intervențională: Metode imagistice neinvazive pentru diagnostic și tratament ghidat.

Contact: Pentru programări, sunați la 0729 362 867 sau vizitați drgraur.ro.

Transformați-vă sănătatea cu ajutorul expertizei Conf. Univ. Dr. Florin Graur, unde inovația întâlnește compasiunea și profesionalismul.

About The Author