Cum scapi de ploșnițele de pat din casa ta?

Ploșnițele sunt o adevărată pacoste. Nu numai că provoacă mușcături dureroase, dar pot transmite și multe boli. Mai mult decât atât, ele sunt greu de eradicat atunci când sunt folosite metode sau remedii casnice. Ce merită să știi despre aceste insecte? Iată cele mai importante informații pe care toată lumea ar trebui să le cunoască!

Ploșnița – informații de bază

Există adesea o părere comună legată de faptul că ploșnițele sunt atrase de murdăria din apartamente. Cu toate acestea, serviciile sepcializate, oferite de o firmă de dezinsecție ploșnițe de pat sunt necesare și în casele impecabil de curate. Deci de unde vin ploșnițele?

Insectele sunt cel mai adesea răspândite de oameni. Și le poți aduce în confortul casei tale din diverse locuri – hoteluri (chiar și mai multe stele), pensiuni, transport în comun sau trenuri și chiar de la birou, cinema sau teatru! De asemenea, prieteni sau cunoștințe care le au în apartamentele lor pot aduce, fără să știe, ploșnițe în casa ta.

Cum afli dacă există ploșnițe în casa ta?

Îndepărtarea și  dezinsecția ploșnițelor trebuie efectuate profesional și cuprinzător – numai atunci astfel de activități vor avea succes. Este important să verifici toate locurile de apariție potențială a acestora, inclusiv: cărți, peretele din spatele tapetului, spațiul de sub parchet. Trebuie să te uiți sub covoare, în spatele și în jurul mobilierului și chiar sub prizele electrice. 

De aceea, merită să încredințezi specialiștilor lupta împotriva ploșnițelor, care deține agenți adecvați care sunt atât eficienți în combaterea ploșnițelor, cât și siguri pentru membrii gospodăriei.

Faptul că există ploșnițe în interiorul casei este dovedit în primul rând de urmele de mușcături care apar de obicei dimineața, sub forma unor pete roșii, care provoacă mâncărime.

De obicei, ploșnițele nu sunt vizibile în timpul zilei, ieșind doar noaptea. Se ascund în diferite colțuri, de exemplu în cadrele de pat, sub saltele, în spatele tapetului, lambriurilor și în crăpăturile podelei.

Cum trebuie să lupți împotriva acestor dăunători?

Pe piață sunt disponibile diverse mijloace pentru eliminarea ploșnițelor, cum ar fi spray-urile sau diverse prafuri. Din păcate, acestea nu sunt întotdeauna pe deplin eficiente, așa că se poate dovedi că funcționează doar parțial sau problema revine după puțin timp și este nevoie să ceri o oferta dezinsecție ploșnițe preț de la o companie specializată în astfel de probleme.

Pentru a elimina eficient ploșnițele, merită să folosești serviciile companiilor DDD care se ocupă de dezinsecție. Ei folosesc metode avansate și extrem de eficiente.

Companiile autorizate DDD, care realizeaza tratamente de dezinsectie pentru apartament, folosesc în principal metode de aburire, gelificare și pulverizare pentru a îndepărta ploșnițele. Procedurile sunt efectuate folosind mijloace foarte eficiente și, datorită formei lor, ajung acolo unde apare problema, adică în locurile în care trăiesc ploșnițele.

About The Author